Заважає? (не)Ріж! Шаблон звернення до Міськради Дніпра

Друзі, щоб вам було ще зручніше, ми підготували покрокову інструкцію, як відправити в Дніпровську міськраду звернення про введення мораторію (разом з відповідним проектом Рішення) на знесення зелених насаджень в рамках акції “Заважає? (не)Ріж!”:

1. Переходимо за посиланням

2. Натискаємо на кнопку “Get Started” в лівій частині екрана. Чекаємо, поки завантажиться документ.

3. Вводимо свої прізвище, ім’я та по батькові в верхнє поле “ПІБ”.

4. Вводимо свою електронну пошту в поле “e-mail”.

5. Вводимо свої прізвище, ім’я та по батькові в нижнє поле “ПІБ”.

6. Вводимо поточну дату в поле з датою.

7. Натискаємо кнопку “Sign” для додавання свого підпису. Тут ви маєте багато варіантів, як це зробити: або напишіть свої ім’я та прізвище в полі “Type”, або намалюйте підпис в полі “Draw”, або завантажте картинку зі своїм підписом з комп’ютера в полі “Upload”, або виберіть один з інших варіантів, який для вас найбільш зручний.

8. Вітаємо, ви заповнили всі поля в документі! Тепер натискайте кнопку “DONE” в верхньому правому куті, а потім “Yes, It’s Good to Go!” у вікні.

9. Виберіть, як саме ви хотіли би отримати готовий PDF-файл – або на електронну пошту (введіть свою адресу електронної пошти в поле “Enter your email address” і натисніть кнопку “SEND”), або скачайте на комп’ютер (кнопка “DOWNLOAD”).

10. Надішліть отриманий PDF-файл на електронну пошту Дніпровської міськради ([email protected]), або роздрукуйте його і відправте поштою на адресу пр. Дмитра Яворницького, 75, м. Дніпро, Україна, 49000.

11. Чекайте відповідь від міськради і беріть участь в наших наступних активностях, покликаних звернути увагу міської влади на неприпустимість знищення зелених насаджень міста.

Ви – неймовірні!

Підтримай внеском

Дякуємо, що хочеш допомогти нашому ГО стабільно розвиватися!

Аби підтримати нас, перейди за цим посиланням.